Захист кваліфікаційних робіт бакалаврів

Ніякі зовнішні обставини не стануть на заваді звичного плину життя. Цьогоріч 14 червня 2023року в Черкаському державному технологічному університеті вперше пройшов захист кваліфікаційних робіт бакалаврів освітньо-професійної програми «Лісове господарство», спеціальності 205 «Лісове господарство».

Комісія в складі директора філії «Черкаського лісового господарства» ДП «Ліси України» Пустовіта Андрія Віталійовича, завідувачки, доцента кафедри лісового господарства та раціонального природокористування, Чемерис Інгріди Альгімантівни та доцента Ключки Світлани Іванівни заслухали представлені доповіді бакалаврських робіт випускників. На захисті був присутній Швець Валентин Миколайович, заступник начальника Центрально-західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України.  Під час захисту відбувалася активна дискусія з ряду питань, роботи викликали жвавий інтерес у всіх учасників процесу.

Здобувачі бакалаврського ступеня вищої освіти достойно продемонстрували здобуті знання в площині розв’язання практичних питань в лісогосподарській галузі.

Засідання пройшло у затишній, природній обстановці, бакалаври чітко відповідали на всі запитання комісії й гідно витримали весь процес захисту. Члени екзаменаційної комісії достойно оцінили рівень кваліфікаційних робіт й порекомендували якнайшвидше реалізувати свої знання у професійній сфері. З 11-ти робіт, представлених до захисту шість робіт  було захищено з оцінкою «відмінно» та чотири – з оцінкою «добре».

Вітаємо ЗВО четвертого курсу спеціальності «Лісове господарство» з першим успішним захистом кваліфікаційних робіт! Студенти, беззаперечно, засвідчили здобуті знання та вміння, попередніх чотирьох років навчання.

Звичайно, цей фінальний етап є своєрідним не тільки для здобувачів, а й для колективу кафедри, які скеровували в потрібному напрямку своїх вихованців. Тому, бажаємо всім випускникам впевнено йти до обраних висот!