Свято першокурсника спеціальності «Лісове господарство»

12.09.22

Святкування з нагоди Дня знань в Черкаському державному технологічному університеті цьогоріч набуло особливого колориту й стало обнадійливим для багатьох учасників освітнього процесу. Традиційно на початку вересня першокурсники разом із своїми батьками, друзями, близькими долучаються до свята. Але в цей вересневий день – всі усвідомлювали неабияку значущість згаданого дійства. Це не просто данина звичаям, пройти інавгурацію студента – означає стати наслідувачем правил вишу, бути гідним називатися здобувачем вищої освіти.

Першокурсники спеціальності Лісове господарство стійко пройшли випробування вступної кампанії 2022 року, та отримали можливість долучитись до університетського життя. Колектив кафедри лісового господарства та раціонального природокористування тепло зустрів здобувачів в своїх стінах: познайомив з особливостями навчання в закладі вищої освіти, тривалістю занять, проходженням практик, розташуванням корпусів та гуртожитку. На завершальному етапі знайомства, як справжні лісівники, з метою збагачення дендрологічного біорізноманіття території університету, студенти долучились до висадки дерев.

Бажаємо нашим першокурсникам сміливо крокувати до поставленої мети, самовіддано торувати шлях до здобуття фаху та отримувати знання під мирним небом нашої країни!