Участь викладачів кафедри лісового господарства та раціонального природокористування у Всеукраїнській інтернет-конференції: «Навчальний рік 2022-2023: підходи до організації роботи»

Освітянська спільнота докладає чимало зусиль для якнайшвидшого наближення перемоги нашої держави над агресором. Одним з факторів такого успіху є конгломерація в освітньому закладі не тільки всіх необхідних умов безпечного перебування під час війни, але й реалізація особистістю своїх інтелектуальних й емоційно-вольових потреб. Звідси, парадигма освітнього процесу грунтується на студентськоцентричних підходах: формування психоемоційного комфорту, довіри, в разі необхідності подолання стресу й тривоги.

Метою інтернет-конференції «На Урок» передбачалось допомогти всім учасникам освітнього процесу розробити план старту нового навчального року в умовах війни, протягом якого перед педагогами постануть нові виклики та можливості. На розгляд представились різновекторні матеріали: «Проєктна діяльність у закладах освіти», «Інклюзивна освіта: принципи формування сприятливого освітнього середовища», «Наскрізні навички у професійній діяльності вчителя», «Використання ІКТ в освітньому процесі», «Організація роботи закладу освіти» та ін.

Наперекір нелегким і трагічним подіям в Україні ми звертаємось до студентства оберігати, пильнувати свою лінію фронту у цій війні – здобувати знання, забезпечуючи свої перспективні горизонти та майбутнє держави. Становлення якісного, висококваліфікованого фахівця в нелегких умовах воєнного стану – це виклик сьогодення, що висуває неабиякі вимоги до кожного з нас, потребує максимальної самовіддачі набутих професійних і морально-етичних  якостей, і все це задля спільної перемоги і на освітянській ниві.