ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОСОБЛИВОСТІ НАВЧАННЯ НА СПЕЦІАЛЬНОСТІ 205 «ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» в умовах воєнного часу

На спеціальності 205 Лісове господарство з 14.03.2022 року відновилося навчання у дистанційному форматі. Заняття проходять за розкладом. Всі викладачі та студенти працюють онлайн з використанням платформ дистанційного навчання Moodle, Google Meet, Zoom. Викладачі, куратори тримають зв’язок з групами у групових чатах в месенджерах Viber  та Telegram. Завідувачем кафедри та кураторами було проведено ряд зборів зі студентами з питань організації  дистанційного навчання, вибору дисциплін. Зараз ведеться підготовка до проведення Днів студентської науки: визначається тематика доповідей та особливості проведення.

Також продовжилося навчання з впровадженням елементів дуальної освіти. Наші студенти взяли активну участь у лісокультурній кампанії. Зокрема, нашими студентами разом з працівниками лісової галузі н на території Дахнівського лісництва було висаджено 20 га сосни та дуба.

Окрім навчальної роботи, студенти беруть участь у волонтерській роботі. Також 01.04.2022 року студенти спеціальності разом з викладачем Сич В.С. взяли учать у проведенні Дня птахів: в паркових насадженнях м. Черкаси було розміщено годівнички.

Також завідувач кафедри Чемерис І.А. бере участь у роботі Всеукраїнських заходів. Зокрема, 28.02.2022 брала участь у роботи семінару на тему “Екологічні загрози та ризики для довкілля життя та здоровя людей від російської військової агресії”, який проводився під егідою Всеукраїнскої екологічної ліги. Також 29.03.2022 брала участь у роботі організаційного комітету Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Інтелект молоді. Раціональне природокористування та новітні енергоефективні технології».

Фотозвіт заходів додається