Започатковано співпрацю з Шацьким лісовим фаховим коледжом ім.В.В. Сулька

Під час перебування у Волинському Поліссі студенти та викладачі кафедри відвідали Шацький лісовий фаховий коледж ім. В.В. Сулька.

Відбулася зустріч з директором коледжу Жмурком Ігорем Васильовичем. Під час зустрічі було обговорено основні напрями спільного подальшого партнерства та підписано договір про співпрацю.

Цей навчальний заклад відомий за межами Волині якістю підготовки фахівців та добре організованим та ефективним навчально-виховним процесом, і є особливим, тому що має музей фауни, який створила і підтримує людина унікальної професії – таксидерміст пан Мирослав, який продовжує справу свого батька  й володіє таємницями виготовлення опудал колекційних зразків тварин. Саме завдяки його кропіткій праці та праці учнів коледжу, був створений і підтримується цей музей. Студенти ознайомились з експонатами типових та червонокнижних видів лісових звірів і птахів та відвідали лабораторію пана Мирослава, де були вражені процесом виготовлення опудал різних тварин. Фахівець у доступній та цікавій формі розповів про особливості свого ремесла та продемонстрував технологію виготовлення різних типів опудал.

Колектив кафедри та студенти висловлюють щиру вдячність директору коледжу Ігору Жмурку за надання автотранспорту для проведення навчальних занять по Шацькому НПП. Також щиро вдячні пані Олені за цікаву та змістовну екскурсію по території навчального закладу.