Наступний етап навчальної практики студентів спеціальності 205 Лісове господарство на Волині

06.07.2021

В межах навчальної практики ЗВО побували на переробних підприємствах Волинської області. Безцінні знання отримали студенти, побувавши на лісокомплексі ДП «Цуманський лісгосп», де побачили особливості технологічних процесів при обробці деревини та виробництво готової продукції. Цікавим є досвід Волинських лісівників у переробці недеревних ресурсів лісу: соків, ягід, грибів.  Це підприємство відоме далеко за межами України. На замовлення США виробляється сировинний товар з сертифікатами органічності та кошерності. Студенти ознайомились з особливостями створення унікального товару та мали можливість продегустувати корисні та якісні напої за власною рецептурою підприємства.                    

Щиро дякуємо директору лісокомплексу пану Павлу та начальнику переробного підприємства недеревної продукції лісу пані Зінаїді за надану можливість отримати нові знання та практичні рекомендації, ознайомлення з особливостями переробки як деревних так і недеревних ресурсів лісу.

Відвідування підприємств сприяло розширенню інтегрованого професійного світогляду майбутніх фахівців галузі лісового господарства.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.