Доцент кафедри загальної екології, педагогіки та психології ЧДТУ Світлана Ключка взяла участь у державній атестації майбутніх вчителів хімії, в якості голови екзаменаційної комісії

Доцент кафедри загальної екології, педагогіки та психології ЧДТУ Ключка Світлана Іванівна, як голова екзаменаційної комісії, взяла участь у державній атестації студентів денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 014.16 Середня освіта (Хімія), що проходив 15 червня на кафедрі хімії та наноматеріалознавства ННІ Природничих та аграрних наук ЧНУ імені Богдана Хмельницького.

Червнева пора відповідальний період для здобувачів вищої освіти, котрі завершили опанування обраного профілю та демонструють отримані знання публічним захистом випускового проєкту. Державна атестація бакалавра передбачає захист кваліфікаційної роботи, яка є підсумком навчання за спеціальністю. Не порушуючи традицій, цьогоріч пройшов успішний захист робіт бакалаврів Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького – майбутніх вчителів хімії. Запропоновані до захисту кваліфікаційні роботи продемонстрували професійний рівень знань здобувачів, їх всебічний та інтегрований підхід до розв’язання науково-педагогічних завдань, вміння креативно, з використанням сучасних інформаційних технологій, доносити набуті знання до своїх вихованців. В роботах представлені методики, що активно впроваджувались під час переддипломної практики на базі середніх освітніх закладів Черкаського регіону, конкретних учнівських груп з урахуванням специфіки вікової категорії та особистісних потреб аудиторії.

Подібна співпраця освітніх закладів слугує розширенню наукового світогляду, обміном науково-практичного та методичного досвіду викладачів. Кафедра загальної екології, педагогіки та психології, в особі завідувача доцента Інгріди Чемерис та Світлани Ключки, висловлює слова подяки за співпрацю, членам кафедри та комісії з питань атестації здобувачів освіти спеціальності 014 Олені Лут та Валентині Литвин. Сподіваємось на подальше творче партнерство в розвитку творчого потенціалу молоді в системі освітніх відносин ЗВО.