У Черкаському держлісгоспі висаджували сосну звичайну та дуб червоний у рамках міжнародного проєкту «Greening of the Рlanet».

10 квітня, відбулося висаджування 1 мільйона дерев за 1 добу у 100 країнах світу. Участь у акції взяли студенти першого та другого курсів спеціальності «Лісове господарство», що навчаються у Черкаському державному технологічному університеті. Долучилися також завідувач кафедри загальної екології, педагогіки та психології Інгріда Чемерис, викладач кафедри Віктор Сич. А ще до висаджування лісу приєдналася співорганізаторка «Greening of the planet Cherkasy» Наталія Щербініна.
Директор Черкаського держлісгоспу Андрій Пустовіт провів інструктаж щодо особливостей створення лісових культур та надав настанови майбутнім лісівникам. Тож відсьогодні неподалік адмінприміщення Черкаського держлісгоспу на території Дахнівського лісництва зростатиме ліс, який спільно висаджували черкаські лісівники, викладачі та студенти ЧДТУ.
Greening of the Planet
Озеленення планети в Черкаській області
Черкаське лісове господарство
Спеціальність “Лісове господарство” в ЧДТУ
 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.